Servicii de izolare

                          Descriere generala

        Spuma poliuretanica pulverizată este un tip de izolatie aplicat printr-un proces de pulverizare, care poate fi aplicat unei case, unei cladiri industriale si comerciale. Spuma poliuretanica este pulverizata in forma lichida si apoi se umfla de pana la 100 de ori volumul initial, creand o spuma poliuretanica excelenta, etansa, izolata. Acest lucru permite utilizarea acestuia în multe aplicații.

        Se utilizează diferite tipuri de spumă poliuretanică împrăștiată, variînd de la spumă de celule deschise la spumă izolatoare de celule închise rigide, precum și materiale decorative cu densitate mare. Unele sisteme de spumă cu celule închise oferă, de asemenea, izolare în trepte și impermeabilitate

        Pentru utilizarea spumei poliuretanice împrăștiate, este necesară o serie de echipamente speciale, precum și o pregătire adecvată pentru a obține o calitate ideală și rezultate corecte.

Spumă poliuretanică cu celulă închise

          Celulă închisă a spumei este o spumă poliuretanică tare care poate fi produsă printr-un proces de pulverizare care are proprietăți excelente de căldură și impermeabilizare. Când este amestecat cu cele două componente, reacționează cu reacția termică și chimică și produce o structură celulară închisă. În câteva secunde se schimbă de la lichid la solid, și crește. Datorită proprietăților sale fizice tehnice și excelente, a devenit un material în industria construcțiilor

Spumă poliuretanică cu celulă deschisă

       Izolarea termică cu spumă poliuretaniă cu celule deschise și izolarea etanșă, care are o caracteristică unică care este permeabilă la vapori, eliminând astfel conținutul de umiditate al structurii în sine, nu mucegăiește, nu se prăbușește în dimensiune. Un aer eficient de "respirație", care se adaptează la forma clădirii, asigurând izolarea împotriva mișcării aerului pe tot parcursul vieții clădirii. În mod virtual elimină complet mișcarea de căldură a convecției în cavități, asigurând astfel o temperatură mai uniformă în clădire. Rezultatul este izolația de înaltă calitate, confort îmbunătățit și costuri reduse de încălzire sau răcire.

.. vezi mai jos


Izolarea acoperisurilor plate

Izolarea clădirilor rezidențiale și industriale. Avantajul este că vechiul strat de izolație nu este îndepărtat! În cazul unui acoperiș nou, izolația din spumă poliuretanică poate fi pulverizată după ce suprafața a fost curățată și calculul tehnic al căldurii. Izolația fină asigură stratul de căldură și impermeabilizare.


Izolație mansarda cu spumă poliuretanică pulverizată

Spuma poliuretanica pulverizată este pulverizata direct pe folia acoperisului, astfel nu trebuie lipit, etc. După tencuire, lucrările de ghips carton pot fi începute imediat. La o grosime de 10-15 cm, se poate obține o izolație termică foarte puternică, care formează, de asemenea, o suprafață de izolare fonică. Materialul aderă bine la toate suprafețele, izolația umple toate nișele, astfel încât spațiul energetic prin sloturi este eliminat 100%. În practică, materialul de izolație din fibre de grosime de 30-40 cm poate fi înlocuit cu spumă poliuretanică de 8-15 cm grosime, adică dacă aveți cel puțin 30 cm grosime de izolație convențională, doriți să măriți grosimea cavității, astfel încât aceasta poate fi foarte costisitoare. Cu ajutorul tehnologiei noastre, putem obține și valoarea izolantă a celor mai bine cotate case pasive cu grosimea de rafturi existentă. Există două tipuri de sisteme aplicalbil:


Izolația clădirilor pentru animale spumă poliuretanică pulverizată

Condensul este întotdeauna o problemă în clădirile de animale neizolate. Vaporii de apă distrug structura clădirii, precum și fluctuațiile excesive de căldură au un efect advers asupra dezvoltării animalelor. Izolarea spumă poliuretanică pulverizată poate oferi mai multă funcționalitate în clădire. Suprafața etansă elimină inundația, asigură un bun strat de izolație termică și elimină condensul și vaporii de. Nu numai că este o soluție bună în timpul iernii reci, dar, de asemenea, elimină căldura emisă de încălzitoarele de acoperiș în căldura de vară. Suprafața poate fi curățată cu curățare de înaltă presiune, rezistente la acizi și baze. Datorită acestor proprietăți, izolația cu spumă poliuretanică are un efect benefic asupra dezvoltării animalelor.

Izolație clădirilor agricole cu spumă poliuretanică pulverizată

Izolația de spumă poliuretanică pulverizată poate fi utilizată pentru izolarea post-încălzire și a apei de ploaie din clădirile și răsadurile agricole. Izolația cu spumă poliuretanică elimină înălbirea, pulverizarea prafului etc., astfel încât structura acoperișului nu se înmoaie, iar boabele din rezervorul de stocare a cerealelor nu se înmoaie sau nu se mucegăiește. Izolația poliuretanică pulverizartă este presărată în interiorul clădirilor fermei, formând o suprafață impermeabilă complet continuuă, eliminând astfel condensarea internă și căderea vaporilor de apă.Izolația rezevoarelor cu spumă poliuretanică pulverizată

Pentru izolarea rezervoarelor, cea mai bună soluție este izolația din spumă poliuretanică, deoarece este o izolație perfect continuă în jurul rezervorului. Spre deosebire de izolația tradițională, în cazul în care izolația trebuie lipită împreună, spuma poliuretanică poate fi utilizată pentru a obține o suprafață complet lipsită de decupaje. Din acest motiv, este și mai eficientă într-un strat mai subțire decât izolația convențională a plăcii. O soluție excelentă este izolarea rezervoarelor de apă termică și a rezervoarelor tampon. Desigur, poate fi folosit și pe orice rezervor care necesită izolare termică.

Izolarea țevilor si conductelor

Spuma poliuretanică poate fi utilizată pentru izolarea exterioară exterioară a țevilor construite noi sau existente sau pentru injectarea între două straturi. Stratul de spumă aplicat formează un strat complet contiguat pe suprafața tubului. Potrivit pentru conducte de apă, conducte de apă termică, echipamente de refrigerare, conducte de aer, etc. izoleaza.

Cereti oferta personalizata !