Servicii de constructii

Estricht - pregatirea betonului

La nivelul betonului estrich avem un profil puternic, care este folosit în case de locuit, birouri, condominiu, deoarece calitatea betonului este mai bună. Estrich betonul este un strat special care poate fi utilizat pentru repartizarea încărcăturii și a sarcinilor de echilibrare a podelei în orice tip de clădire, fie că este vorba de plăci reci (plăci de pardoseală) sau acoperiri fierbinți (parchet, parchet laminat, covorașe, pvc etc.)

Betonul Estrich este așezat într-o mașină specială de amestecare care împinge materialul pe suprafața de umplere cu ajutorul unei pompe de transport, în care este comprimată și nivelată corespunzător. Această tehnologie permite utilizarea materialelor izolante fonic sau chiar termoizolante.

Avantajele betonului Estrich

Suprafaţă de calitate si estetică
Executare rapidă
Mai puţină forţă de muncă utilizată
Costuri mai mici
Utilizare mai eficientă a materialelor

Gletuire mecanică

Gletuire este o fază consumatoare de timp și curabilă, fără care nu putem pregăti o suprafață netedă pentru pictura sau tapetarea, deoarece eroarea va fi vizibilă. Desigur, plăcile de ghips nu fac excepție de la gletuire. În cele din urmă, răspândirea glett este o tencuit doar o modalitate mai fină. Pe baza experienței, glisarea mecanizată a pereților este mai economică decât 20% comparativ cu tehnologia portabilă convențională. Pe de o parte, finisajul este mai frumos și perfect neted pe suprafață și, pe de altă parte, designul durează un timp mai scurt. Procesul manual poate fi de 100 m2 / zi, iar prin metoda mecanizată se poate realiza până la 500-1000 m2.

Avantajele gletului pulverizat

Proprietăți excelente ale aplicației
Flexibil
Strat rezistent la zgârieturi
Are un efect antiseptic
Culoare albă